Takaisin tapahtumalistaukseen

12.2. Monipuolisesti jauhelihasta – Ruokaa arkeen ja juhlaan / Pori

Jauheliha voi pelastaa arkipäivän. Jauhelihasta valmistuu ruokaan monenlaisiin tarpeisiin.

Jauhelihasta syntyy käden käänteessä maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Ja mikä parasta, kauppojen valikoimissa on useita erilaisia jauhelihoja, aina perinteisestä sikanaudasta, kalkkunajauhelihaan ja kasvisjauhelihaan. Ei siis ihme, että jauheliharuoat ovat suomalaisten suosikkeja. Lihapullat, pihvit, laatikkoruoat ja keitot kuuluvat monen kotikeittiön repertuaariin.

Jauheliha voi myös yllättää. Ehkä siitä voi valmistaa jotakin sellaista, mikä ei äskettäin edes käynyt mielessä. Broilerijauhelihapitsaa, lampaanlihasta uuniruokaa tai jo unohduksiin jääneet täytetyt ohukaiset.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään maanantaina 12.2. 17-20
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö Porissa, Valtakatu 7 C
  • Hinta: Peruslippu 42 €, marttajäsenen lippu 35 €.
  • Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
  • Lisätiedot: sari.raininko@martat.fi  / 044 774 3428

Ilmoittautuminen

  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 6.2.