Hämeen Martat

Hämeenlinnan toimipiste:
Birger Jaarlin katu 21, 13100 Hämeenlinna | kartta
hameen-martat@martat.fi

Lahden toimipiste:
Laaksokatu 1, 15140 Lahti

Etelä-Hämeen Marttapalvelut Oy
Marttojen kotiapu:
ma, ti ja to kello 9-10
puh. 044 050 4805

Ruokakurssit yrityksille ja ryhmille

Nyt porukka kasaan ja kokkaamaan! Jos haluat kivaa toimintaa esimerkiksi yrityksen tyhy-päiviin tai maukkaita ja innostavia hetkiä tutun porukan kanssa, tule kokkaamaan kanssamme. Odotamme sinua ja kavereitasi – varaa kurssi heti!

Lue lisää kokkauskursseista ryhmille ja tyhy-päiviin

Täältä löydät kurssimme ja tapahtumamme!

Monenlaista toimintaa – juuri sinulle!

Osallistu ruokakurssille yksin tai yhdessä muiden kanssa tai käy kurkkaamassa, mitä oman alueesi martat puuhaavat. Haluamme tarjota jokaiselle sopivaa marttailua, koska uskomme, että hyvästä arjesta syntyy parempi maailma!

Astiavuokraus Hämeen Marttojen marttayhdistyksiltä

Osa marttayhdistyksistä vuokraa astioita Hämeen Marttojen alueella. Yhteystiedot ja lisätiedot löytyvät yhdistysten nettisivuilta.

Lue lisää marttayhdistysten astiavuokrauksesta

Kohdennettu neuvonta ja hankkeet

Marttojen neuvontatyö on monipuolista. Toteutamme myös hanke- ja muilla erillisrahoituksilla kohdennettua neuvontaa monenlaisille ryhmille lukuisien yhteistyötahojen kanssa.

Tutustu

Tietoa ja turvaa kylillä -hanke

Tietoa ja turvaa kylillä -hankettamme toteutimme 2020-2023 seuraavilla alueilla: Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä. Hankkeen aikana Hämeen Martat tarjosi kotivara-aiheista sisältöä erilaisiin tapahtumiin.

Lue lisää hankkeesta

Etelä-Hämeen ja Itä-Hämeen Martat yhdistyivät Hämeen Martoiksi

Hämeen Martoissa yhdistyy kahden piirin juureva toiminta, kun etelä ja itä yhdistyivät tammikuun 2023 alusta yhdeksi piiriksi.

Lue lisää

Kaikki hyöty irti kasviksista!

Etelä-Hämeen Martat on ollut mukana Kaupunkiviljelystä järkiruokaa -hankkeessa. Olemme kertoneet kasvisten monipuolisesta käytöstä ja hyödyntämisestä. Kokeile reseptejämme ja katso vinkit videoilta.

Katso reseptit!