Lokakuu on Puurokuu

Puurokuu – jotta kaikilla olisi puuroa pöydässä

Lokakuu on puurojen sesonkia. Lokakuu on myös hyvä aika tempaista Marttojen kansainvälisten hankkeiden puolesta. Yksi varainkeruun muoto on keittää puuroja ja myydä niitä torilla, seurakunnan tiloissa tai kauppakeskuksessa. Osa yhdistyksistä järjestää oman puuroillan, keskustelee kansainvälisten hankkeiden kuulumisista ja kerää jäseniltä osallistumismaksun Marttojen kehitysyhteistyölle. Tapoja on monia. Annos Afrikkaa -kurssiaineiston avulla voit keittää vaikka ugalia, nsimaa tai fufua lisukkeineen.

Lahjoitustasi tarvitaan

Lahjoita Marttojen kehitysyhteistyölle pitämällä marttailta puurojen merkeissä. Tai kerää kahviraha marttaillan yhteydessä tai tee jo nyt päätös lahjoittaa tänä vuonna joululahjarahaa Marttojen kehitysyhteistyölle.

Puurokuun tuotto tilitetään Marttaliiton kansainvälisen toiminnan keräystilille: Danske Bank FI15 8000 1570 4855 90 /Marttojen kehitysyhteistyö, viite 2066. Poliisihallitus keräyslupa RA/2020/857. Lupa on myönnetty Marttaliitto ry:lle 15.7.2020 ja se on voimassa 1.8.2020 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Annos Afrikkaa, julistepohja ja diasarjat

Ota omaksesi Annos Afrikkaa -ruokakurssi ja marttaillan aineisto. Kirjanen sisältää reseptejä ja tarinoita kahdeksasta yhteistyökumppanimaastamme 40 vuoden ajalta. Alta löydät kirjasen nettiversion (issuu) sekä linkin ajankohtaisiin diaesityksiin Kansainvälisen toiminnan aineistot -sivulla.

Onko Puurokuu-tapahtumassasi mahdollisuus näyttää valokuvia ja tekstiä? Pidä oma esitys tai laita tilaisuuteesi pyörimään taustalle esimerkiksi Somalimaan naiset – tai Kotitalouskurssilla Sambian vammaisten naisten kanssa -esitys. Julisteeseen voit lisätä käsin oman tilaisuutesi ajankohdan ja paikan.

Lokakuu on Puurokuu 2023 – ajankohtaista Marttojen kehitysyhteistyössä -diasarja

Lokakuu on Puurokuu -juliste

Annos Afrikkaa selattavassa issuu-muodossa

Kansainvälisen toiminnan aineistot (avautuu uuteen ikkunaan)


Lisätietoa