Yritysyhteistyö

Biolan ja Martat tekevät yhteistyötä edistääkseen ekologista kotitarveviljelyä ja kompostointia. Innostamme kotitalouksia kompostoimaan omalla kiinteistöllä, kompostoinnista on monia hyötyjä kompostoijalle ja ympäristölle. Kannustamme perheitä kasvattamaan kotona satoa tuottavia hyötykasveja. Jaamme helppoja ekologisia viljelyvinkkejä Kasvata kotona-kampanjan sivuilla ja sosiaalisen median kautta. Yhdessä tekeminen opettaa viljelytaitoja sekä auttaa lapsia ymmärtämään mistä ruoka tulee.
S-ryhmä ja Martat tekevät yhteistyötä edistääkseen suomalaista ruokakeskustelua ja kestävän kehityksen mukaisia kuluttajavalintoja. S-ryhmä tukee Marttojen Ässäkokki-kurssitoimintaa. Lue lisää
Valio Akatemia ja Marttaliitto tekevät yhteistyötä nuorten terveellisten ruokatottumusten puolesta. Marttapiirit pitävät liikkuville nuorille kokkauskursseja, joissa opetellaan valmistamaan helppoja, ravitsevia ja monipuolisia aterioita. Käytännön ruoanvalmistuksen ohessa nuorille annetaan tietoa järkevästä syömisestä, ruokarytmistä, urheilijan lautasmallista, juomista ja kilpailupäivän rytmityksestä.
 

Martattojen ja Santa Marian yhteistyössä opetellaan maustamaan ja maistamaan. Marttapiirit järjestävät Makua mausteilla -ruokakursseja, joissa päästään maustamaan tutuilla mausteilla uusia ruokia ja toisaalta käyttämään tutuissakin ruoissa uusia mausteita ja makuja.

 

 

Gummerus ja Martat tekevät kirjayhteistyötä. Marttojen kotitalusneuvontaa saatavilla kirjoissa: Martat – Keittokirja, Martat – Kodinhoitokirja. Uusin kirja julkaistaan vuonna 2022.

 

 

Marttojen ja Fazerin yhteistyössä tuotetaan kotitalousneuvonnan tueksi kurssiaineisto, jossa opetellaan tekemään kaikkea kaurasta – uusista ja tutummista tuotteista.