Uudenmaan Martat

Toimistomme on avoinna maanantaisin klo 12-17 tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-15 Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. Helsinki puh. 050 5855 300

Uudenmaan Marttojen marttatiimi

Olemme iloisia, voidessamme tarjota sinulle, yhteisöllesi tai yrityksellesi kiinnostavia kursseja, retkiä ja monenlaista marttailua. Tule mukaan sellaisena kun olet, nauti kanssamme tekemisen ilosta ja ihanista onnistumisista. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot Ota yhteyttä Anna kurssipalautetta

Villivihannekset tutuiksi!

Villivihanneksia alkaa jo näkyä ja toukokuussa kausi on parhaimmillaan. Villivihannesten keräilyyn sopivat samat säännöt kuin sienestykseen: poimi vain tuttuja kasveja. Jos haaveilet villivihannestuntemuksesta, ilmoittaudu neuvontaretkelle.

Villivihannesneuvonta - kurssit ja retket

Tapahtumakalenteri

Toimintaa yhdistyksissä

Uudenmaan alueella on melkein 200 yhdistystä, joiden toimintaan voit osallistua, jos olet liittynyt Marttoihin. Voit myös itse perustaa yhdistyksen.

Yhdistykset

Tule mukaan toimimaan!

Haluaisitko pitää ruokakursseja toisille martoille? Oletko käsityöihminen tai viherpeukalo? Ehkä haluaisit tukea toisia marttoja yhdistystoiminnassa.
Vapaaehtoistoiminnassa voit ottaa kaiken osaamisesi ja elämänkokemuksen käyttöön.

Vapaaehtoistoiminta

Martoissa voit olla mukana monenlaisessa vapaaehtoistoiminnassa, tehdä hyvää ja vaikuttaa. Valitse itsellesi sopivin tapa olla mukana ja tule sellaisena kuin olet!

Lue lisää

Ajankohtaiset uutiset

Seuraa uutisiamme, niin tiedät, mitä Martoissa tapahtuu.

Uusimmat uutiset

Opi hoitamaan kodintekstiilejä

Uudenmaan Marttojen kotitalouden asiantuntija Inkeri Liinaharja opettaa videolla kodintekstiilien hoidon perusniksit.

Katso lisää Marttavideoita