Töihin Martoille

Haluatko tehdä töitä sen eteen, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla?  

Marttajärjestö on vuodesta 1899 lähtien auttanut suomalaisia kotitalouksia arjen hallinnassa ja jakanut tietoa kodinhoidon, ruuan ja ravinnon, puutarhanhoidon ja monen muun arjen taidon saralla.  

Marttajärjestön muodostavat Marttaliitto, jonka toimipiste sijaitsee Helsingissä, 12 marttapiiriä ympäri Suomea, sekä lähes 1 000 paikallisyhdistystä. Marttaliitto ja -piirit työllistävät vuodenajasta riippuen noin 100 asiantuntijaa. Martoilla työskentelee monipuolisen osaamisen ja kokemuksen omaavia kotitalouden, talouden ja hallinnon, viestinnän, it:n ja kansalaistoiminnan ammattilaisia.  


Työhyvinvointi ja työelämän tasapaino keskiössä 

Meillä Martoilla on useita erilaisia työyhteisöjä ympäri Suomea. Työssämme on tärkeää, että työympäristö on turvallinen, johtaminen on kannustavaa, kuuntelevaa ja arvostavaa, ja että muodostamme vuorovaikutteisen ja avoimen työyhteisön. 

Esimerkiksi meillä Marttaliitossa tuetaan työntekijöidemme hyvinvointia mm. keräämällä säännöllistä henkilöstöpalautetta työviremittauksilla. Marttaliitossa vahva arvopohja näkyy henkilöstöpalautteessa, jonka mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti työn merkityksellisyyttä. Tuemme työssä kehittymistä esimerkiksi vuosittaisilla tavoite- ja kehityskeskusteluilla, joissa tunnistetaan tavoitteiden mukaisia kehittymisen kohteita. Tarjoamme myös mahdollisuutta oman osaamisen kehittämiseen kouluttautumisen kautta.  

Tuemme henkilöstöä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa esimerkiksi joustavilla työajoilla, etätyöllä, toimivilla työvälineillä ja mahdollisuutena esimerkiksi erilaisiin vapaisiin. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja tuemme liikuntaharrastuksia Edenredin virike-edulla. 


Vastuullinen työnantaja 

Toimimme työnantajana vastuullisesti, joka tarkoittaa esimerkiksi sitä, että toivomme rekrytoinneissa hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Lisäksi tavoitteemme on, että kaikki meiltä töitä hakeneet kokevat tulleensa huomioiduiksi rekrytointiprosessin eri vaiheissa. 

Lue lisää yhdenvertaisuudesta Martoilla.   


Avoimet työpaikat

  • Tällä hetkellä ei tarjolla avoimia työpaikkoja

Jätä avoin hakemus Martoille

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen täyttämällä tämän lomakkeen.


Uratarinoita

”Oltuani yli 30 vuotta töissä ravintola-alalla, halusin kokeilla ”siipiäni” myös järjestöpuolella. Aloitin työni Lapin Martoissa tammikuussa 2011.” Lue Anna-Liisan tarina.


”Halusin Martoille töihin sen takia, että taloushallinnon asiantuntijan työnkuva on laaja ja monipuolinen. Minulle on tärkeää myös se, että työskentelen organisaatiossa, joka tekee merkityksellistä työtä.” Lue Victorian tarina.


”Koen, että Marttaliitossa esihenkilöni luottaa vahvasti osaamiseeni ja tukee kehittymistäni työssäni. Esihenkilöni on tukenut minua esimerkiksi tarjoamalla kouluttautumismahdollisuuksia ja huolehtimalla työmäärästäni kiireisinä työaikoina.” Lue Sadun tarina.


”Olin Marttaliitossa harjoittelussa ja samaan aikaan avautui vanhempainvapaan sijaisen paikka Kestävät talouspolut -hankkeeseen. Työkaverini kannustivat minua hakemaan ja kiinnostuin hankkeen teemoista. Omasta kokemuksesta tiesin Marttaliiton olevan mukava työpaikka, joten hakemista ei tarvinnut kovin kauaa miettiä.” Lue Ellin tarina.