Valmistusohje

500g perattuja muikkuja
150g pekonia
1-2 sipulia lohkoina tai silputtuna
suolaa
tilliä
mustapippuria
2 dl kalalientä tai valkoviiniä

  1. Paista paloitellut pekonit kevyesti padassa. Lisää peratut muikut kerroksittain pekonin, sipulin ja mausteiden kanssa pataan. Lisää lopuksi kalaliemi tai valkoviini.
  2. Kypsennä miedolla lämmöllä uunissa 1-1½ tuntia, kunnes muikun ruodot ovat ihan pehmenneitä. Jos valmistat ruoan annosvuoissa, kypsymisajaksi riittää tunti.

Testattu Marttakeittiössä

Kommentit (2)

  1. Onnistui hyvin ja oli maukasta muikkupataa.
    Sovelsin ohjetta kalaliemi/ valkoviinin osalta
    laitoin olutta.

  2. Todella upea ruoka ja onnistuu!

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*