Valmistusohje

3–4 filolevyä
sulatettua voita

täyte:
3─4 dl keitettyjä korvasieniä (tai muita sieniä)
ripaus suolaa
200 g sulatejuustoa
1 dl ruohosipulisilppua
1 dl persiljasilppua

voiteluun: voisulaa
pinnalle: auringonkukan tai unikonsiemeniä

  1. Sulata filolevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista täyte.
  3. Mausta keitetyt, hienonnetut sienet ripauksella suolaa. Lisää joukkoon sulatejuusto. Mausta seos vihreillä yrttisilpuilla.
  4. Levitä juuri sulaneet filolevyt yksitellen päällekkäin leivinpaperin päälle, voitele jokainen väli kevyesti voisulalla. Levitä päälle täyte, ripottele halutessasi vielä pinnalle ruohosipuli- ja persiljasilppua ja kääri levy rullaksi.
  5. Voitele rulla voisulalla, ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  6. Paista 200°C:ssa  uunissa 15–20 minuuttia.

Ainesosat

  • 30 g
    Korvasieni, keitetty, suolaton
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 200 g
    Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen
  • 1 dl
    Ruohosipuli
  • 6 rkl
    Persilja
  • 50 g
    Voitaikina keskiarvo, täytteetön
  • 25 g
    Voi
  • 25 g
    Voi

Reseptin ravintosisältö

Energia 298 kcal/annos
  • C-vitamiini 10.6 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 322.9 mg
  • Natrium 910.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.7 g
  • Proteiini 10.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 16 g
  • Rasva 26.4 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu