Filo-korvasienirullat

4 annosta

Valmistusohje

3–4 filolevyä
sulatettua voita

täyte:
3─4 dl keitettyjä korvasieniä (tai muita sieniä)
ripaus suolaa
200 g sulatejuustoa
1 dl ruohosipulisilppua
1 dl persiljasilppua

voiteluun: voisulaa
pinnalle: auringonkukan tai unikonsiemeniä

  1. Sulata filolevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista täyte.
  3. Mausta keitetyt, hienonnetut sienet ripauksella suolaa. Lisää joukkoon sulatejuusto. Mausta seos vihreillä yrttisilpuilla.
  4. Levitä juuri sulaneet filolevyt yksitellen päällekkäin leivinpaperin päälle, voitele jokainen väli kevyesti voisulalla. Levitä päälle täyte, ripottele halutessasi vielä pinnalle ruohosipuli- ja persiljasilppua ja kääri levy rullaksi.
  5. Voitele rulla voisulalla, ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  6. Paista 200°C:ssa  uunissa 15–20 minuuttia.
Hiilijalanjälki
0.77 kg CO2 ekv
  • Energia 298 kcal/annos
  • Rasva 26.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 16 g
  • Proteiini 10.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.7 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Natrium 910.7 mg
  • Kalsium 322.9 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • C-vitamiini 10.6 mg