Filo-korvasienirullat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/filo-korvasienirullat.jpg
Filo-korvasienirullat
-
Avainsanat:
- Kananmunaton
- Kevät
- Sienet
- Suolainen leivonta
- Uuni- ja pataruoat
Valmistusohje
3–4 filolevyä
sulatettua voita
täyte:
3─4 dl keitettyjä korvasieniä (tai muita sieniä)
ripaus suolaa
200 g sulatejuustoa
1 dl ruohosipulisilppua
1 dl persiljasilppua
voiteluun: voisulaa
pinnalle: auringonkukan tai unikonsiemeniä
- Sulata filolevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista täyte.
- Mausta keitetyt, hienonnetut sienet ripauksella suolaa. Lisää joukkoon sulatejuusto. Mausta seos vihreillä yrttisilpuilla.
- Levitä juuri sulaneet filolevyt yksitellen päällekkäin leivinpaperin päälle, voitele jokainen väli kevyesti voisulalla. Levitä päälle täyte, ripottele halutessasi vielä pinnalle ruohosipuli- ja persiljasilppua ja kääri levy rullaksi.
- Voitele rulla voisulalla, ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
- Paista 200°C:ssa uunissa 15–20 minuuttia.
0.77 kg CO2 ekv
- Energia 298 kcal/annos
- Rasva 26.4 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 16 g
- Proteiini 10.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 6.7 g
- Sokerit 1.6 g
- Kuitu, kokonais- 0.6 g
- Natrium 910.7 mg
- Kalsium 322.9 mg
- Rauta 0.7 mg
- C-vitamiini 10.6 mg
Pääraaka-aineet
-
25 gVoi
-
25 gVoi
-
50 gVoitaikina keskiarvo, täytteetön
-
6 rklPersilja
-
1 dlRuohosipuli
-
200 gSulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
30 gKorvasieni, keitetty, suolaton