Valmistusohje

(herukat, puolukka, karpalo, karviaismarja, pihlajanmarja)
1 kg (n. 2 l) marjoja
3-4 dl vettä
600-700 g (7-8 dl) sokeria

1. Keitä vettä ja sokeria noin 10 minuuttia.
2. Lisää joukkoon puhdistetut marjat.
3. Keitä hilloa pienellä lämmöllä noin puoli tuntia.
4. Ravistele kattilaa välillä pohjaan palamisen estämiseksi. Kuori vaahto.
5. Tölkitä hillo hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin piripintaan.
6. Sulje kannet välittömästi.

Ainesosat

  • 1000 g
    Puolukka
  • 3 1/2 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 650 g
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 60 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.5 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 4.7 mg
  • Natrium 0.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 14.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 15.7 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu