Valmistusohje

yli 4 kk

1 porkkana
pala palsternakkaa

1. Pese ja kuori juurekset.
2. Raasta raastimen hienoimmalla terällä hienojakoista raastetta.
3. Yhdistä raasteet keskenään tai tarjoa erikseen.

Ainesosat

  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Porkkana
  • 75 g
    Palsternakka

Reseptin ravintosisältö

Energia 67 kcal/annos
  • C-vitamiini 18.9 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 52.7 mg
  • Natrium 12 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.8 g
  • Sokerit 7.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17.6 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.4 g
Jaa sivu