Ainesosat

  • 1 pieni annos (40.0 g)
    Sipuli
  • 2 dl
    Kermaviili, rasvaa 6 %, vl

Reseptin ravintosisältö

Energia 45 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.5 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 62.3 mg
  • Natrium 19.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.1 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Rasva 3 g

Valmistusohje

tuoreita kantarelleja
2-3 kevätsipulia tai 1/2 salaattisipuli
2 dl kermaviiliä
persiljaa tai tilliä
suolaa
sitruunamehua
pippuria
sokeria

1. Leikkaa sienet karkeaksi silpuksi ja pane pannulle ilman rasvaa.
2. Anna sienten kiehua jonkin aikaa omassa liemessään. Anna sienten jäähtyä.
3. Hienonna sipulit ja maustevihannekset.
4. Sekoita sipuli, kermaviili ja mausteet sienten joukkoon.

Anna salaatin jäähtyä kunnolla jääkaapissa ennen tarjoamista.

Jaa sivu