Valmistusohje

tuoreita kantarelleja
2-3 kevätsipulia tai 1/2 salaattisipuli
2 dl kermaviiliä
persiljaa tai tilliä
suolaa
sitruunamehua
pippuria
sokeria

1. Leikkaa sienet karkeaksi silpuksi ja pane pannulle ilman rasvaa.
2. Anna sienten kiehua jonkin aikaa omassa liemessään. Anna sienten jäähtyä.
3. Hienonna sipulit ja maustevihannekset.
4. Sekoita sipuli, kermaviili ja mausteet sienten joukkoon.

Anna salaatin jäähtyä kunnolla jääkaapissa ennen tarjoamista.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 45 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.1 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Natrium 19.5 mg
  • Kalsium 62.3 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 1.5 mg
Jaa sivu