Valmistusohje

1 kukkakaali
1 rasia kirsikkatomaatteja
nippu persiljaa

kastike:
2 dl öljyä
½ dl puna- tai valkoviinietikkaa
2 tl sokeria
1/2 tl suolaa
½ tl mustapippuria

1. Mittaa kastikeainekset pulloon ja ravistele sekaisin. Sekoita kastike hyvin ennen tarjoilua.
2. Pilko hienonna kukkakaali veitsellä tai raasta karkeaksi raasteeksi.
3. Puolita tomaatit.
4. Silppua runsaasti persiljaa joukkoon. Sekoita ainekset.

Tarjoa ranskalaisen salaatinkastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 227 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 22.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Proteiini 1.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.6 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Kuitu, kokonais- 1.7 g
  • Natrium 167.1 mg
  • Kalsium 30 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 63.1 mg
Jaa sivu