Valmistusohje

600 g kesäkurpitsaa
2 dl kypsennettyjä sieniä, esimerkiksi tatteja tai haperoita
100 g tuorejuustoa
1 kananmuna
vajaa 1 tl suolaa
hiukan mustapippuria
ripaus timjamia

  1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja sekoita joukkoon sienet.
  2. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lusikoi seos voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 200°C:ssa  40-50 minuuttia.

    Tarjoa liha- tai kalaruuan lisänä.

Ainesosat

  • 600 g
    Kesäkurpitsa, zucchini
  • 100 g
    Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vl
  • 1 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 3/4 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/4 tl
    Mustapippuri
  • 1/4 tl
    Timjami
  • 2 dl
    Sieni, paistettu

Reseptin ravintosisältö

Energia 164 kcal/annos
  • C-vitamiini 33.9 mg
  • Rauta 2.9 mg
  • Kalsium 64.1 mg
  • Natrium 698.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.9 g
  • Sokerit 5.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.7 g
  • Proteiini 4.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.9 g
  • Rasva 13 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu