Kurpitsa-sienivuoka

G
4 annosta

Valmistusohje

600 g kesäkurpitsaa
2 dl kypsennettyjä sieniä, esimerkiksi tatteja tai haperoita
100 g tuorejuustoa
1 kananmuna
vajaa 1 tl suolaa
hiukan mustapippuria
ripaus timjamia

  1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja sekoita joukkoon sienet.
  2. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lusikoi seos voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 200°C:ssa  40-50 minuuttia.

    Tarjoa liha- tai kalaruuan lisänä.
Hiilijalanjälki
0.87 kg CO2 ekv
  • Energia 164 kcal/annos
  • Rasva 13 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.9 g
  • Proteiini 4.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.7 g
  • Sokerit 5.5 g
  • Kuitu, kokonais- 3.9 g
  • Natrium 698.4 mg
  • Kalsium 64.1 mg
  • Rauta 2.9 mg
  • C-vitamiini 33.9 mg