Valmistusohje

1 1/2 l raastettua kurpitsaa
1 dl vettä
1 1/2 dl tyrnimehua
750 g (9 dl) hillosokeria

1. Kaada vesi ja kurpitsaraaste kattilaan ja keitä noin 45 minuuttia.
2. Lisää tyrnimehu ja hillosokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia.
3. Jäähdytä ja purkita.

Tyrnimehua voi käyttää enemmänkin.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 817 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 1.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 199.8 g
  • Sokerit 196.7 g
  • Kuitu, kokonais- 3.8 g
  • Natrium 4.4 mg
  • Kalsium 51.7 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 15.7 mg