Valmistusohje

1 1/2 l raastettua kurpitsaa
1 dl vettä
1 1/2 dl tyrnimehua
750 g (9 dl) hillosokeria

1. Kaada vesi ja kurpitsaraaste kattilaan ja keitä noin 45 minuuttia.
2. Lisää tyrnimehu ja hillosokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia.
3. Jäähdytä ja purkita.

Tyrnimehua voi käyttää enemmänkin.

Ainesosat

  • 750 g
    Kurpitsa
  • 1 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1 1/2 dl
    Mehu, mehujuoma, puolukka, laimentamaton
  • 750 g
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 817 kcal/annos
  • C-vitamiini 15.7 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 51.7 mg
  • Natrium 4.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.8 g
  • Sokerit 196.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 199.8 g
  • Proteiini 1.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g
Jaa sivu