Valmistusohje

6–8 mansikkaa
kourallinen tuoretta basilikaa
1 litra vettä

  1. Halkaise mansikat.
  2. Lisää ainekset kannuun tai pulloon ja kaada kylmä vesi päälle.
  3. Vesi saa maustua jääkaapissa puolesta tunnista vuorokauteen riippuen siitä, kuinka voimakkaan maun haluat.
  4. Säilytä jääkaapissa. Lisää halutessasi jääpaloja ennen tarjoilua.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 26.1 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 34.4 mg
  • Natrium 3 mg
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.7 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*