Valmistusohje

6–8 mansikkaa
kourallinen tuoretta basilikaa
1 litra vettä

  1. Halkaise mansikat.
  2. Lisää ainekset kannuun tai pulloon ja kaada kylmä vesi päälle.
  3. Vesi saa maustua jääkaapissa puolesta tunnista vuorokauteen riippuen siitä, kuinka voimakkaan maun haluat.
    Lisää halutessasi jääpaloja ennen tarjoilua.
  4. Säilytä jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 20 kcal/annos
  • C-vitamiini 26.1 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 34.4 mg
  • Natrium 3 mg
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.7 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*