Mansikkapehmis

G
2 annosta

Valmistusohje

2 kypsää banaania
2 dl pakaste mansikoita
½ sitruunan mehu

1.Paloittele reilusti kypsät banaanit, siirrä pakastimeen ja anna jäätyä.
2.Laita jäiset banaanin palat ja mansikat sauvasekoittimen tai tehosekoittimen kulhoon ja anna sulaa noin 15 minuuttia.
3.Lisää sitruunan mehu ja aja tasaiseksi massaksi.
4.Tarjoile heti.

Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

  • Energia 122 kcal/annos
  • C-vitamiini 54.4 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 22.3 mg
  • Natrium 1.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.7 g
  • Sokerit 19 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 33.3 g
  • Proteiini 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.5 g