Marjaisa hiutaleherkku

1 annosta

Valmistusohje

1 dl kaurahiutaleita
2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
sokeria
1-2 dl maustamatonta jogurttia TAI kaura- tai soijagurttia

  1. Paahda kaurahiutaleita kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä.
  2. Mausta marjat sokerilla maun mukaan. Laita jogurttia, marjoja ja hiutaleita kerroksittain annoskulhoon.

    Testattu Marttakeittiössä

Ravintosisältö

  • Energia 346 kcal/annos
  • C-vitamiini 49.6 mg
  • Rauta 5.1 mg
  • Kalsium 188.7 mg
  • Natrium 45.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 7.6 g
  • Sokerit 17.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 64 g
  • Proteiini 13.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Rasva 5.4 g