Valmistusohje

200 g leivontamargariinia tai voita
4 kananmunaa
4 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa

Kuorrutus:
100 g sulatettua voita tai margariinia
n. 1 dl kylmää kahvia
7 ½ dl (450 g) tomusokeria
2–4 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria

Pinnalle: nonparelleja tai muita koristerakeita

1. Sulata rasva ja nosta jäähtymään.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Lisää sulatettu rasva.
4. Sekoita jauhot, kaakao, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään.
5. Lisää jauhoseos ja maito taikinaan.
6. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
7. Paista 200 asteessa 10–15 minuuttia.
8. Sekoita kuorrutuksen ainekset tasaiseksi ja levitä jäähtyneen levyn pinnalle.

Koristele halutessasi esimerkiksi nonparelleilla.

Jaa sivu