Valmistusohje

(På svenska nedan)

1 kananmuna/annos
pinaattia
ripaus suolaa
ripaus pippua
1 rkl kermaviiliä

Voitele annosvuoat. Laita vuoan pohjalle pinaatti. Riko vuokaan kananmuna, älä riko rakennetta. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää päälle kermaviili.

Laita vuoat uunipannulle ja peitä pannun pohja vedellä 1,5-2 cm verran. Lämmitä miedolla lämmöllä noin 8 minuuttia kunnes valkuaiset hyytyvät. Tarjoile.

***

1 ägg/portion
några spenatblad
salt
peppar
1 msk gräddfil

Smörj portionsformar. Skär spenaten smått och placera på botten av portionsformen. Knäck ägget i formen. Salta och peppra lite och klicka över gräddfilen.

Sätt formarna i en lånpanna och håll hett vatten i så att det står 1,5-2 cm på kanterna. Låt sjuda på svag värme i ca 8 minuter tills äggvitan precis steinar. Servera.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 98 kcal/annos
  • C-vitamiini 15.1 mg
  • Rauta 1.6 mg
  • Kalsium 67.7 mg
  • Natrium 104.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Sokerit 0.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.5 g
  • Proteiini 7.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.4 g
  • Rasva 7.3 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*