Valmistusohje

2 punaista paprikaa
1 dl cashewpähkinöitä/(saksanpähkinöitä)
(2 palaa vaaleaa leipää)
2 rkl öljyä
1 valkosipulin kynsi
1,5 rkl sitruunanmehua
0,5 tl chilihiutaleita
0,5 tl suolaa

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
  2. Halkaise paprikat ja poista niistä siemenet. Laita uunipellille folion päälle kuori ylöspäin. Paahda uunissa grillivastuksen alla 10–15 minuuttia, kunnes kuoret kupruilevat ja mustuvat.
  3. Ota paprikat uunista, kääri folio niiden ympärille ja anna jäähtyä.
  4. Kuori paprikoiden mustunut kuori pois. Laita kuoritut paprikat
    kulhoon tai monitoimikoneeseen.
  5. Mittaa muut ainekset joukkoon ja soseuta tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 2.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.9 g
  • Sokerit 0.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Natrium 59 mg
  • Kalsium 2.4 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 22.4 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*