Valmistusohje

Paahdettua tofua ja
parsakaalia 4 annosta
2 pkt marinoitua tofua
(esim. kylmäsavu)
1 parsakaali
2 rkl seesamiöljyä
4 rkl seesaminsiemeniä

  1. Kuivaa tofu keittiöpyyhkeen tai talouspaperin päällä, jotta saat
    enimmän kosteuden pois. Revi tofu käsin kuivalle pannulle rouheiksi paloiksi ja paista niihin hieman väriä pintaan.
  2. Paloittele parsakaali ja lisää pannulle seesamiöljyn kanssa, paista. Parsakaali saa jäädä napakaksi.
  3. Lisää lopuksi pannulle seesaminsiemenet ja paahda niitä hetki.
  4. Tarjoa perunamuusin kera.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 167 kcal/annos
  • Rasva 12.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
  • Proteiini 10.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
  • Sokerit 1.5 g
  • Kuitu, kokonais- 1.7 g
  • Natrium 12.5 mg
  • Kalsium 369.4 mg
  • Rauta 5.3 mg
  • C-vitamiini 60.2 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*