Parsa-juustosalaatti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/03/Peruna_parsa_Martat_parsa_juustosalaatti_H.jpg
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kasvisruoat
- Kevät
Valmistusohje
None
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Energia
469
kcal/annos
1 kg CO2 ekv
- C-vitamiini 66.9 mg
- Rauta 2 mg
- Kalsium 501.2 mg
- Natrium 561.4 mg
- Kuitu, kokonais- 4.6 g
- Sokerit 8.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 19.3 g
- Proteiini 19.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 10.1 g
- Rasva 38.5 g
Ainesosat
-
250 gParsa
-
1 kplSitruuna, kuorittu
-
45 gOliiviöljy
-
0.25 tlSuola, pöytäsuola
-
0.5 tlSokeri
-
200 gSalaatti, vihreä
-
200 gJuusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 %
-
100 gPähkinä, saksanpähkinä
-
250 gMansikka