Valmistusohje

noin 750 g parsakaalia
mieto chili
1 valkosipulinkynsi
3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
2 rkl rypsiöljyä
1 tl soijakastiketta

Pinnalle:
pähkinöitä, manteleita tai auringonkukansiemeniä

  1. Huuhtele pari parsakaalin kukintoa.
  2. Paloittele varsiosat ja irrottele nuput.
  3. Hienonna tuore chili.
  4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  5. Kuori ja viipaloi inkivääri.
  6. Kuumenna öljytilkka vokki- tai muurikkapannulla.
  7. Lisää chili, valkosipuli ja inkivääri sekä parsakaalin varret. Kuumenna kahdella lastalla nostellen muutaman minuutin ajan.
  8. Lisää parsakaalin nuput ja kuumenna nekin.
  9. Mausta soijakastikkeella ja lisää pinnalle pähkinöitä tai siemeniä.

Ainesosat

  • 750 g
    Parsakaali, brokkoli
  • 1 kpl
    Chili, vihreä, tuore
  • 3.5 g
    Valkosipuli
  • 20 g
    Inkivääri, juurakko, raaka
  • 2 rkl
    Rypsiöljy
  • 1 tl
    Maustekastike, soijakastike
  • 2 rkl
    Manteli

Reseptin ravintosisältö

Energia 164 kcal/annos
  • Rasva 10.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Proteiini 10.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.2 g
  • Sokerit 4.4 g
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Natrium 103.2 mg
  • Kalsium 106.9 mg
  • Rauta 2.5 mg
  • C-vitamiini 237.5 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu