Valmistusohje

noin 750 g parsakaalia
mieto chili
1 valkosipulinkynsi
3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
2 rkl rypsiöljyä
1 tl soijakastiketta

Pinnalle:
pähkinöitä, manteleita tai auringonkukansiemeniä

  1. Huuhtele pari parsakaalin kukintoa.
  2. Paloittele varsiosat ja irrottele nuput.
  3. Hienonna tuore chili.
  4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  5. Kuori ja viipaloi inkivääri.
  6. Kuumenna öljytilkka vokki- tai muurikkapannulla.
  7. Lisää chili, valkosipuli ja inkivääri sekä parsakaalin varret. Kuumenna kahdella lastalla nostellen muutaman minuutin ajan.
  8. Lisää parsakaalin nuput ja kuumenna nekin.
  9. Mausta soijakastikkeella ja lisää pinnalle pähkinöitä tai siemeniä.

Reseptin ravintosisältö

Energia 164 kcal/annos
  • C-vitamiini 237.5 mg
  • Rauta 2.5 mg
  • Kalsium 106.9 mg
  • Natrium 103.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Sokerit 4.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.2 g
  • Proteiini 10.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Rasva 10.1 g
Jaa sivu