Ainesosat

  • 2 1/2 dl
    Perunasose, kevytmaito
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 2 1/2 dl
    Ohrajauho

Reseptin ravintosisältö

Energia 117 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.8 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 21 mg
  • Natrium 266.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.1 g
  • Sokerit 0.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 22 g
  • Proteiini 3.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.5 g
  • Rasva 2.3 g

Valmistusohje

2½ dl perunasosetta
suolaa, ellei soseessa ole jo valmiiksi
1 muna
2½ dl ohrajauhoja

  1. Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi.
  2. Leivo leivinpaperille ohuita rieskoja.
  3. Pistele rieskat haarukalla ja paista heti 250°C:ssa noin 15 minuuttia
Jaa sivu