Perunarieska
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/IMG_9999.jpg
-
Avainsanat:
- Junnukokki (lapsille)
- Leivonnaiset suolaiset
Valmistusohje
2½ dl perunasosetta
suolaa, ellei soseessa ole jo valmiiksi
1 muna
2½ dl ohrajauhoja
- Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi.
- Leivo leivinpaperille ohuita rieskoja.
- Pistele rieskat haarukalla ja paista heti 250°C:ssa noin 15 minuuttia
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- C-vitamiini 1.8 mg
- Rauta 1.4 mg
- Kalsium 21 mg
- Natrium 266.8 mg
- Kuitu, kokonais- 2.1 g
- Sokerit 0.7 g
- Hiilihydraatti erotuksena 22 g
- Proteiini 3.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.5 g
- Rasva 2.3 g
Ainesosat
-
2 1/2 dlPerunasose, kevytmaito
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
1 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton
-
2 1/2 dlOhrajauho
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus