Valmistusohje

8 suurehkoa perunaa
2-3 dl vettä
1 tl suolaa tai yrttisuolaa
2-3 dl maitoa

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  2. Lisää paloitellut perunat ja keitä niitä noin 20 minuuttia.
  3. Soseuta perunat survimella tai sähkövatkaimella, lisää suola ja kuumennettu maito. Sekoita sose tasaiseksi.

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 133 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 14.9 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 69.8 mg
  • Natrium 488.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2 g
  • Sokerit 3.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 28.4 g
  • Proteiini 4.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Rasva 1.1 g