Ainesosat

  • 2000 g
    Pihlajanmarja
  • 2000 g
    Porkkana
  • 1000 g
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 1400 kcal/annos
  • C-vitamiini 522.5 mg
  • Rauta 7.2 mg
  • Kalsium 351 mg
  • Natrium 102.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 42 g
  • Sokerit 307.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 418 g
  • Proteiini 6.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Rasva 1 g

Valmistusohje

2 kg pihlajanmarjoja
2 kg porkkanoita
1 kg hillosokeria

  1. Keitä pihlajanmarjat vähässä vedessä pehmeiksi ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Keitä porkkananpalat pienessä vesimäärässä pehmeiksi ja soseuta myös ne.
  3. Yhdistä soseet ja kuumenna kiehuvaksi, lisää hillosokeri ja keitä noin 20 minuuttia
Jaa sivu