Valmistusohje

2 kg pihlajanmarjoja
2 kg porkkanoita
1 kg hillosokeria

  1. Keitä pihlajanmarjat vähässä vedessä pehmeiksi ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Keitä porkkananpalat pienessä vesimäärässä pehmeiksi ja soseuta myös ne.
  3. Yhdistä soseet ja kuumenna kiehuvaksi, lisää hillosokeri ja keitä noin 20 minuuttia

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 20.9 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 14 mg
  • Natrium 4.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.7 g
  • Sokerit 12.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 16.7 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0 g