Valmistusohje

2 kg pihlajanmarjoja
2 kg porkkanoita
1 kg hillosokeria

  1. Keitä pihlajanmarjat vähässä vedessä pehmeiksi ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Keitä porkkananpalat pienessä vesimäärässä pehmeiksi ja soseuta myös ne.
  3. Yhdistä soseet ja kuumenna kiehuvaksi, lisää hillosokeri ja keitä noin 20 minuuttia

Ainesosat

  • 2000 g
    Pihlajanmarja
  • 2000 g
    Porkkana
  • 1000 g
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 56 kcal/annos
  • C-vitamiini 20.9 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 14 mg
  • Natrium 4.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.7 g
  • Sokerit 12.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 16.7 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0 g
Jaa sivu