Pikkelöidyt kasvikset

G
4 annosta

Valmistusohje

1 porkkana
1 palsternakka
2 raitapunajuurta
0,5 dl vettä
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl etikkaa
4–5 dl paistettuja
suppilovahveroita

  1. Kuori kasvikset ja pilko pieniksi kuutioiksi. Tee liemi: kiehauta vesi, suola, sokeri ja etikka. Lisää juurekset liemeen ja anna maustua hetki.
  2. Lisää lopuksi paistetut, suolalla maustetut sienet joukkoon ja anna jäähtyä. Tarjoa kylmänä.

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.33 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 60 kcal
  • Rasva 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 1.4 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 10.5 g
  • Sokerit 8.5 g
  • Kuitu, kokonais- 3.2 g
  • Natrium 600.6 mg
  • Kalsium 23 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • C-vitamiini 11.8 mg

Testattu Marttakeittiössä