Valmistusohje

(4 kappaletta)

4 pullaa

Täyte:
75 g mantelimassaa
koverrettua pullien sisusta
1 rkl maitoa
1 dl vispikermaa + sokeria

Pinnalle:
250 g marsipaania
tomusokeria

1. Leikkaa pullien yläosat kansiksi. Koverra alaosaan kolo täytettä varten. Siirrä pullansisus kulhoon.
2. Sekoita kulhossa koverrettu pullan sisus, mantelimassa ja maito. Täytä pullien kolot massalla.
3. Kauli marsipaani ohueksi levyksi ja ota levystä hieman pullaa isompi ympyrä. Asettele pullan alaosa marsipaaniympyrän päälle ja taita marsipaanin yli tulevat reunat pullan keskelle. Tee sama pullan kannelle (kanteen riittää hieman pienempi pala marsipaania).
4. Vaahdota kerma ja pursota pullan väliin. Nosta marsipaanilla peitelty kansi kermavaahdon päälle.
5. Koristele esimerkiksi marsipaanikukilla ja sirotellulla tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö

Energia 562 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.2 mg
  • Rauta 2.4 mg
  • Kalsium 156.7 mg
  • Natrium 118 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Sokerit 41.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 64.6 g
  • Proteiini 13.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.5 g
  • Rasva 29 g
Jaa sivu