Punaiset posket -glögi

4 annosta

Valmistusohje

vettä
kanelitanko
2 palaa inkivääriä
1 sitruunan raastettu kuori
1/2 dl sokeria
1 pullo valkoviiniä
1 dl kirkasta viinaa

  1. Keitä vettä ja mausteita kattilassa muutama minuutin ajan.
  2. Siivilöi mausteliemi uuteen kattilaan.
  3. Lisää viini ja viina kattilaan.
  4. Kuumenna hitaasti, mutta älä anna kiehua.

    Tarjoa manteleiden ja rusinoiden kera.
Hiilijalanjälki
0.5 kg CO2 ekv
  • Energia 223 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.6 g
  • Sokerit 11.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 11.6 mg
  • Kalsium 28.8 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • C-vitamiini 1 mg