Valmistusohje

1 kg (2 l) puolukoita
2 l paloiteltuja omenoita
2 dl vettä
750 g-1 kg (9-12 dl) sokeria

  1. Keitä puhdistettuja puolukoita ja kuorittuja, paloiteltuja omenoita vedessä noin 10 minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia.
  3. Laita hillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kannet välittömästi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 51 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 1.4 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 3.1 mg
  • Natrium 0.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 12.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.4 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu