Puolukka-omenahillo

90 annosta

Valmistusohje

1 kg (2 l) puolukoita
2 l paloiteltuja omenoita
2 dl vettä
750 g-1 kg (9-12 dl) sokeria

  1. Keitä puhdistettuja puolukoita ja kuorittuja, paloiteltuja omenoita vedessä noin 10 minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia.
  3. Laita hillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kannet välittömästi.
Hiilijalanjälki
0.1 kg CO2 ekv
  • Energia 51 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.4 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 3.1 mg
  • Natrium 0.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 12.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.4 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g