Valmistusohje

200 g tummaa ja/tai maitosuklaata
½ dl rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä pieninä paloina
½ dl pekaanipähkinöitä
½ dl suolapähkinöitä
100 g vaahtokarkkeja

1. Paloittele suklaa mikron kestävään kulhoon.
2. Sulata suklaa mikrossa niin, että sekoittelet seosta pienin väliajoin.
3. Hienonna pähkinöitä hieman veitsellä. Pähkinät saavat olla melko suuria paloja.
4. Jos vaahtokarkit ovat hyvin suuria, paloittele hieman niitäkin.
5. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Levitä seos voi- tai leivinpaperin päälle vuokaan. Nosta kylmään jähmettymään.
6. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi terävällä veitsellä.

Ainesosat

  • 200 g
    Suklaa, maitosuklaa
  • 1/2 dl
    Rusina
  • 3 rkl
    Pähkinä, pekaanipähkinä
  • 1/2 dl
    Pähkinä, suolapähkinä
  • 100 g
    Makeinen, vaahtokarkki, vaahtokaramelli

Reseptin ravintosisältö

Energia 121 kcal/annos
  • C-vitamiini 0 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 53.8 mg
  • Natrium 28.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 13 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.1 g
  • Proteiini 2.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.4 g
  • Rasva 6.5 g
Jaa sivu