Valmistusohje

4 rullattavaa rieskaa
200 g tillituorejuustoa
4 isoa friseesalaatin lehteä
noin 200 g savukalaa (esim. muikkuja tai särkikalasäilykettä)
0,5 dl tillisilppua

  1. Sivele tuorejuustoa rieskoille ja levitä päälle savukalaa tai valutetut säilykesavukalat ja tillisilppu. Lisää salaatinlehti jokaisen rieskan sisään.
  2. Kääri rieskat rulliksi ja pakkaa muovikelmuun tai folioon. Anna vetäytyä seuraavaan päivään. Poista muovi tai folio ja leikkaa rullat muutamaan osaan ennen tarjoamista.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 326 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.3 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 129.4 mg
  • Natrium 333.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Sokerit 2.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24.4 g
  • Proteiini 13.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 11.2 g
  • Rasva 20.4 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*