Valmistusohje

3 dl esikäsiteltyjä, silputtuja lampaankääpiä tai muita mietoja sieniä
1 porkkana
1 pieni kesäkurpitsa
1 rkl hienonnettua tiliä tai ruohosipulia
2 munaa
1 dl vehnäjauhoja
suolaa
valkopippuria

  1. Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.
  2. Sekoita kaikki aineet kulhossa.
  3. Kypsennä ohukaispannussa miedossa lämmössä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

Ainesosat

  • 120 g
    Sieni tatti, hapero
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Porkkana
  • 200 g
    Kesäkurpitsa, zucchini
  • 1 rkl
    Tilli, tuore
  • 2 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 1 dl
    Jauho, vehnäjauho, puolikarkea
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/4 tl
    Valkopippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 121 kcal/annos
  • C-vitamiini 13.2 mg
  • Rauta 2.2 mg
  • Kalsium 33.2 mg
  • Natrium 331.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Sokerit 2.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17 g
  • Proteiini 6.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Rasva 3.7 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu