Valmistusohje

3 dl esikäsiteltyjä, silputtuja lampaankääpiä tai muita mietoja sieniä
1 porkkana
1 pieni kesäkurpitsa
1 rkl hienonnettua tiliä tai ruohosipulia
2 munaa
1 dl vehnäjauhoja
suolaa
valkopippuria

  1. Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.
  2. Sekoita kaikki aineet kulhossa.
  3. Kypsennä ohukaispannussa miedossa lämmössä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 121 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 3.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Proteiini 6.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17 g
  • Sokerit 2.8 g
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Natrium 331.3 mg
  • Kalsium 33.2 mg
  • Rauta 2.2 mg
  • C-vitamiini 13.2 mg
Jaa sivu