Valmistusohje

3-4 dl suolasieniä
1 sipuli
valkopippuria

Kastike:
2 dl kermaa tai kermaviiliä
1-2 tl sitruunamehua tai etikkaa
1/2 tl sokeria

  1. Liota suolasieniä, kunnes ne maistuvat sopivan suolaisilta. Purista liika vesi pois ja hienonna sienet.
  2. Kuori ja hienonna sipuli.
  3. Sekoita kastike ja tarkista maku. Se saa olla raikkaan hapan.
  4. Sekoita sienet ja sipulisilppu kastikkeeseen.

 

Ainesosat

  • 3 1/2 dl
    Sieni rouskut, suolattu
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 1/4 tl
    Valkopippuri
  • 2 dl
    Kermaviili, rasvaa 10-12%
  • 1 1/2 tl
    Viinietikka
  • 1/2 tl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 90 kcal/annos
  • C-vitamiini 3.4 mg
  • Rauta 2 mg
  • Kalsium 59.6 mg
  • Natrium 697.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.2 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.5 g
  • Proteiini 2.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.2 g
  • Rasva 6.3 g
Jaa sivu