Valmistusohje

paahtoleipää

Lohitäyte:
80 g kylmäsavustettua lohta
100 g ruohosipuli-tuorejuustoa
tilkka maitoa notkistamiseen
2 tl sitruunamehua
1 kevätsipuli varsineen
ripaus mustapippuria
2 rkl hienonnettua tilliä
Väliin:
jääsalaattia
Koristeluun:
punaista paprikaa ja kevätsipulia

  1. Valmista ensin täyte. Hienonna kylmäsavulohi ihan hienoksi, samoin tilli ja kevätsipuli.
  2. Sekoita täytteen kaikki aineet keskenään. Notkista tarvittaessa maidolla. Mausta ja tarkista maku.
  3. Leikkaa paahtoleivästä muotilla sydämen muotoisia leipiä, 3 kpl /annos.
  4. Levitä leipien väliin lohitäytettä ja salaattia.
  5. Päällystä päällimäisen leivän pinta myös täytteellä ja koristele esimerksiksi paprikasuikaleilla ja kevätsipulisilpulla.

Kommentit (1)

  1. aivan älyttömän hyvä resepti onnistun varmasti tosi hyvin lohi täyte kuulostaa hyvältä.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*