Valmistusohje

1 rkl öljyä
1 sipuli
1 – 2 valkosipulinkynttä
1 pieni kesäkurpitsa
2 tlk tonnikalaa
puolikas lihaliemikuutio
2 dl vettä
1 tlk tomaattimurskaa
(suolaa)
valkopippuria
basilikaa
persiljasilppua

1. Sulata rasva kattilassa. Sekoita joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli sekä raastettu kesäkurpitsa. Anna niiden pehmetä hetken.
2. Lisää joukkoon tonnikala, vesi, liemikuutio ja tomaattimurska.
3. Hauduta kastiketta muutama minuutti.
4. Mausta ja lisää silputtu persilja.

Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.

 

Ainesosat

  • 3 rkl
    Persilja
  • 1 tl
    Basilika, kuivattu
  • 1/4 tl
    Valkopippuri
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 400 g
    Tomaattimurska
  • 2 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 280 g
    Tonnikala, öljyssä
  • 200 g
    Kesäkurpitsa, zucchini
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 1 rkl
    Rypsiöljy
  • 1/2 kpl
    Kasvisliemikuutio

Reseptin ravintosisältö

Energia 211 kcal/annos
  • Rasva 10.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1 g
  • Proteiini 20.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.3 g
  • Sokerit 7.2 g
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Natrium 915.1 mg
  • Kalsium 38.6 mg
  • Rauta 4.3 mg
  • C-vitamiini 29.1 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu