Valmistusohje

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g herkkusieniä
1 rkl öljyä
2-3 tl Välimeren yrttisekoitusta
1 tl hunaja (2-3 rkl chilikastiketta)
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
1 kalaliemikuutio
2 prk tonnikalaa
mustapippuria myllystä
suolaa tarvittaessa
300–350 g täysjyväpastaa

Koristeluun: tuoretta basilikaa

Tarjoiluun: juustoraastetta

1. Kuori ja hienonna sipulit.
2. Puhdista ja pilko sienet.
3. Kuullota sipuli öljyssä, lisää herkkusienet ja haihduta hiukan.
4. Lisää tomaattimurska, mausteet ja tonnikala ja hauduta noin 10 minuuttia.
5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada vesi pois.
6. Sekoita pasta kastikkeeseen.

Koristele hienonnetulla basilikalla.
Laita tarjolle juustoraastetta.

Ainesosat

  • 7 g
    Valkosipuli
  • 200 g
    Herkkusieni
  • 2 1/2 tl
    Oregano, kuivattu
  • 1 tl
    Hunaja
  • 500 g
    Tomaattimurska
  • 1 kpl
    Kalaliemikuutio
  • 1/4 tl
    Mustapippuri
  • 1/4 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 50 g
    Juusto, rasvaa 28 %, sisältää kasvirasvaa
  • 3 rkl
    Basilika, tuore
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 1 rkl
    Rypsiöljy
  • 280 g
    Tonnikala, öljyssä
  • 325 g
    Pasta, moniviljapasta, vehnä, ruis, ohra

Reseptin ravintosisältö

Energia 566 kcal/annos
  • Rasva 16.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.3 g
  • Proteiini 36.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 67.7 g
  • Sokerit 9.6 g
  • Kuitu, kokonais- 5.5 g
  • Natrium 1043.8 mg
  • Kalsium 136 mg
  • Rauta 5.8 mg
  • C-vitamiini 20.8 mg

Katso video

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu