Valmistusohje

2 dl vadelmia
1 dl vadelmaviinietikkaa
2 ½ dl saksanpähkinäöljyä tai rypsiöljyä
1 tl timjamia
¼ dl hunajaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ dl vadelmamehua

  1. Soseuta vadelmat sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
  2. Lisää etikka, öljy timjami, hunaja, suola ja pippuri ja sekoita edelleen.
  3. Siivilöi ja ohenna tarvittaessa mehulla.Käytä kastikkeena sekä salaatille että liharuoille.

Ainesosat

  • 2 dl
    Vadelma
  • 1 dl
    Hunaja-omena-viinietikka
  • 2 1/2 dl
    Rypsiöljy
  • 1 tl
    Timjami
  • 1/4 dl
    Hunaja
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 1/2 dl
    Mehu, mehujuoma

Reseptin ravintosisältö

Energia 54 kcal/annos
  • C-vitamiini 1 mg
  • Rauta 0 mg
  • Kalsium 1.1 mg
  • Natrium 29.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Sokerit 1.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.2 g
  • Proteiini 0 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Rasva 5.6 g
Jaa sivu