Valkosipulisäilyke, sokeriton
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/08/IMG_2870.jpg
Valkosipulisäilyke, sokeriton
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Maidoton
- Syksy
- Säilöntä
Valmistusohje
noin 1/2 kg valkosipuleja
liemi:
1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl vettä
1 dl Hermesetas-makeutusjauhetta
1 rkl suolaa
1 rkl roseepippureita
1 rkl viherpippureita
- Kaada valkosipulien päälle kiehuva vesi ja anna seistä puolisen tuntia. Sen jälkeen kynnet on helppo kuoria.
- Pane kuoritut kynnet puhtaisiin tölkkeihin.
- Kiehauta vesi ja etikka, lisää makeutusjauhe ja mausteet.
- Kaada liemi kynsien päälle, niin että ne peittyvät.Vinkki! Jos haluat miedomman makuisia kynsiä, keitä niitä muutama minuutti vesi-etikkaseoksessa.
0.34 kg CO2 ekv
- Energia 162 kcal/annos
- Rasva 0.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
- Proteiini 10.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 37.7 g
- Sokerit 2.1 g
- Kuitu, kokonais- 1.5 g
- Natrium 1941.1 mg
- Kalsium 44.2 mg
- Rauta 2.9 mg
- C-vitamiini 21.9 mg
Pääraaka-aineet
-
1 rklMustapippuri
-
1 rklMustapippuri
-
1 rklRuokasuola, jodioitu
-
20 tlMakeutusaine, aspartaami, jauhe
-
1 dlVäkiviinaetikka
-
500 gValkosipuli