Valmistusohje

noin 1/2 kg valkosipuleja

liemi:
1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl vettä
1 dl Hermesetas-makeutusjauhetta
1 rkl suolaa
1 rkl roseepippureita
1 rkl viherpippureita

  1. Kaada valkosipulien päälle kiehuva vesi ja anna seistä puolisen tuntia. Sen jälkeen kynnet on helppo kuoria.
  2. Pane kuoritut kynnet puhtaisiin tölkkeihin.
  3. Kiehauta vesi ja etikka, lisää makeutusjauhe ja mausteet.
  4. Kaada liemi kynsien päälle, niin että ne peittyvät.Vinkki! Jos haluat miedomman makuisia kynsiä, keitä niitä muutama minuutti vesi-etikkaseoksessa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 162 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 10.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 37.7 g
  • Sokerit 2.1 g
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Natrium 1941.1 mg
  • Kalsium 44.2 mg
  • Rauta 2.9 mg
  • C-vitamiini 21.9 mg
Jaa sivu