Valkosipulisäilyke, sokeriton

G
4 annosta

Valmistusohje

noin 1/2 kg valkosipuleja

liemi:
1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl vettä
1 dl Hermesetas-makeutusjauhetta
1 rkl suolaa
1 rkl roseepippureita
1 rkl viherpippureita

  1. Kaada valkosipulien päälle kiehuva vesi ja anna seistä puolisen tuntia. Sen jälkeen kynnet on helppo kuoria.
  2. Pane kuoritut kynnet puhtaisiin tölkkeihin.
  3. Kiehauta vesi ja etikka, lisää makeutusjauhe ja mausteet.
  4. Kaada liemi kynsien päälle, niin että ne peittyvät.Vinkki! Jos haluat miedomman makuisia kynsiä, keitä niitä muutama minuutti vesi-etikkaseoksessa.
Hiilijalanjälki
0.34 kg CO2 ekv
  • Energia 162 kcal/annos
  • Rasva 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 10.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 37.7 g
  • Sokerit 2.1 g
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Natrium 1941.1 mg
  • Kalsium 44.2 mg
  • Rauta 2.9 mg
  • C-vitamiini 21.9 mg