Valmistusohje

5 dl maitoa
2 munaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl grahamjauhoja
½ tl suolaa
1/2 tl kuivattua mäkimeiramia
4 rkl nuoria silputtuja nokkosen, vuohenputken tai valkopeipin lehtiä

  1. Sekoita kaikki muut aineet paitsi villivihannessilppu taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia.
  2. Lisää villivihannessilppu. Paista taikinasta pieniä tai isoja lettuja.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 2.4 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 42.2 mg
  • Natrium 75.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 1.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.1 g
  • Proteiini 2.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Rasva 1.1 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!