Uudenmaan Martat ry hakee toiminnanjohtajaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen toiminnanjohtajaa uuteen toimipisteeseemme Espoon Tapiolaan.

Toiminnanjohtajan työtehtäviin kuuluvat Uudenmaan Martat ry:n ja Uudenmaan Marttapalvelut Oy:n toiminnasta vastaaminen. Uudenmaan Martat ry hoitaa marttapiirin järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sekä toteuttaa hankkeita. Uudenmaan Marttapalvelut Oy järjestää marttojen ruokakursseja asiakkaille. Tehtäviin kuuluvat vapaaehtoistoiminnan kehittäminen, kurssitoiminnan ja neuvonnan suunnittelu sekä markkinointi, hanketoiminnan raportointi ja prosessien kehittäminen yhdessä tiimien kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä tai osallistua perehdytykseen sopimuksen mukaan elokuussa 2023. Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään marttapiiriä ja sen liiketoimintaa.

Toiminnanjohtajana

 • Vastaat kahden organisaation johtamisesta ja hallinnosta
 • Vastaat ry:n taloudesta, rahoituksesta ja avustusten hakemisesta
 • Kehität Oy:n liiketoimintaa yhdessä henkilöstön kanssa
 • Verkostoidut aktiivisesti yhteistyön edistämiseksi yhdistysten ja sidosryhmien kanssa
 • Toimit esimiehenä ja sparraajana tiimien arjessa
 • Viestit monikanavaisesti somessa, verkostoissa ja kampanjoissa
 • Pääset tekemään merkityksellistä työtä monipuolisesti arjen taitojen vahvistamisen parissa

Arvostamme

 • pk-yrityksen ja järjestön johtamiskokemusta,
 • talous- ja markkinointiosaamista,
 • hanketoiminnan tuntemusta,
 • strategiamme jonkin osa-alueen erikoisosaamista,
 • itsenäistä ja kehittävää työotetta,
 • ylempää korkeakoulututkintoa,
 • hyviä verkostoitumisen taitoja,
 • englannin kielen taitoa.

Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.5.2023 mennessä osoitteeseen sanna.tiainen-erkkila@martat.fi Valintaprosessimme ensimmäiseen vaiheeseen valituilta pyydämme 2-3 minuutin pituiset videoesittelyt. Videoiden perusteella kutsumme toisessa vaiheessa haastatteluun osan hakijoista.

Tiedustelut

Toiminnanjohtaja Pirkko Haikkala pirkko.haikkala@martat.fi puh. 044 713 6209

Marttajärjestö on 1899 perustettu, kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö. Martat toimivat sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Arvojamme ovat yhdessä tekemisen ilo, kestävät valinnat ja avoimuus. Hyvästä arjesta parempi maailma. www.martat.fi/uusimaa

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*