|

|

Ilmoittautuminen Lastenpuutarha Piparmintun puutarhakerhoon 2017 on alkanut!

Lastenpuutarha Piparmintun puutarhakerhoon voi nyt ilmoittautua. Tule kesäksi ulkoilemaan ja viljelemään kasveja muiden lasten kanssa! Lastenpuutarha Piparminttu toimii osoitteessa Laulunmaankatu 20, 33800 Tampere.

Lastenpuutarha Piparmintun puutarhakerhotoiminta pyörähtää käyntiin maanantaina 5.6. Kerho kokoontuu joka arkipäivä (ei juhannusaattona 23.6.) aina heinäkuulle 14.7. asti. Kerhoaika on kuusi viikkoa ja päivittäin kokoonnumme klo 9-12.

Puutarhakerhossa tehdään käytännön viljelytöitä, pelataan, leikitään ja opetellaan ympäristöön liittyviä asioita. Puutarhalla ei ole kunnallistekniikkaa eikä sähköä. Kaikki toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen, ulkoiluun, liikkumiseen ja mukavaan yhdessäoloon.

Lapset voivat olla pois kerhosta ja palata taas lomien jälkeen. Elokuussa ja syyskuussa pidämme sadonkorjuuiltapäiviä, jolloin keräämme satoa ja jaamme sen sadonkorjuussa mukana olleille.

Kerhon hinta on 120€/ lapsi koko kesän ajalta sisältäen tapaturmavakuutuksen kerhon aikana.  Kerho on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille lapsille. Lapset tuovat kerhoon omat eväät.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Heidi Ovaska mieluiten sähköpostilla heidi.ovaska@martat.fi. Voit myös soittaa puh. 050 371 8913. Ilmoita lapsen koko nimi, syntymäaika, osoite sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Kerhomaksu peritään mikäli kerhopaikka perutaan 22.5. tai sen jälkeen (2 viikkoa ennen kerhon alkua), jos tilalle ei saada uutta lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme kerhoon enintään 30 lasta.