|

|

Ilona Suppanen valittiin Naisten Valmiusliiton hallitukseen

Naisten Valmiusliitto valitsi vuosikokouksessaan 29.10.2019 hallitukseensa uutena jäsenenä Marttaliiton hallituksen jäsen Ilona Suppasen vuosille 20202021. Marttaliiton hallituksen jäsen Tarja Rintakoski valittiin Suppasen varajäseneksi. Aiemmin Naisten Valmiusliiton hallituksessa on toiminut Marttaliiton hallituksen varapuheenjohtaja, opetusneuvos Riikka Vacker.

Ilona Suppanen on toiminut Marttaliiton hallituksessa vuodesta 2017 alkaen. Hän toimii myös Pohjois-Pohjanmaan marttapiirin hallituksen puheenjohtajana. Suppanen työskentelee palvelupäällikkönä Oulun kaupungin jätehuollon viranomaistehtävissä.

Marttaliitto onnittelee hallitukseen valittuja. Kiitämme samalla lämpimästi hallituskautensa päättävää Riikka Vackeria hänen tekemästään arvokkaasta työstä.

Reijo Petrell palkittiin standaarilla

Naisten Valmiusliiton hallitus myönsi Marttaliiton hallinto- ja talousjohtaja Reijo Petrellille liiton standaarin. Standaari on tunnustus Petrellin pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta Naisten Valmiusliiton hyväksi.

Naisten Valmiusliitto ry on valtakunnallinen yhteistyöjärjestö, joka on perustettu vuonna 1997. Liitto yhdistää 11 naisten vapaaehtoista maanpuolustus- ja turvallisuustyötä tekevää jäsenjärjestöä, joissa toimii lähes 150 000 naista.


Lisätietoa