|

|

Koko perheen kasviskeittiö -verkkoluento lapsiperheille

Martat järjestävät maksuttoman verkkoluennon kasvisruokailusta, tule mukaan!

Martat järjestävät tiistaina 27.10. maksuttoman kasvisruoka-aiheisen verkkoluennon lapsiperheille. Luennolta saat tietoa monipuolisen kasvisruokavalion koostamiseen, ideoita arkiruokailuun sekä kuulet vinkkejä, miten lisätä värikkäitä kasviksia koko perheen ruokavalioon.

Koko perheen kasviskeittiö
Miten lisätä kasviksia koko perheen lautaselle? Millainen on pikkulapsen kasvisruokavalio? Tietoja ja vinkkejä kasvisruokailuun verkkoluennolta.
Luento aukeaa tiistaina 27.10.2020 klo 14.
Luennolle pääset tästä linkistä: Hyväkysymys.fi

Katso silloin, kuin sinulle sopii
Luento on katseltavissa Hyväkysymys.fi -palvelussa myös jälkikäteen.

Tutustu myös Marttojen muihin lapsiperheaiheisiin verkkoluentoihin Hyväkysymys.fi:ssä.

Ruokaseikkailu alkaa! – alle 1-vuotiaan ruokavalio
Milloin vauva voi aloittaa kiinteiden ruokien maistelun? Mitkä ruoka-aineet sopivat pienelle? Kuinka tehdä hyvää ja ravitsevaa ruokaa? Verkkoluennolta saat tietoa ja vinkkejä vauvan kiinteiden ruokien aloittamiseen.

Vegaaniruokaa lapselle
Millainen on pikkulapsen vegaaniruokavalio? Koko perheen kasviskeittiö saa jatkoa! Marttojen verkkoluennolta saat vinkkejä siihen, miten monipuolinen vegaaniruokavalio koostetaan.

Pyykkipäivä vauvaperheessä
Vauvaperheessä pyykkiä syntyy paljon. Mitä on hyvä huomioida vauvan pyykkiä pestessä? Miten varmistua pyykin puhtaudesta? Katso lyhyeltä luennolta vinkit vaatehuoltoon ja pyykinpesuun vauva-arjen keskellä.

Siivotaan yhdessä – koko perhe mukaan kotiaskareisiin
Miten sopia kotitöiden jakamisesta perheenjäsenten kesken? Miten innostaa lapset kotitöihin? Pitääkö kotitöistä maksaa? Verkkoluennolta saat vinkkejä siihen, miten siivous sujuu koko perheen voimin.

Ekotekoja kotona ja keittiössä
Miten yhdistää lapsiperheen arki ja ympäristölle ystävällinen elämäntapa? Voiko luonnonvaroja kunnioittaen kokata ja kuluttaa? Mitkä ovat tärkeimpiä ekotekoja kotona ja erityisesti keittiössä? Luennolta saat vinkkejä ympäristöystävällisiin ruokavalintoihin.

Sormiruokailu tutuksi
Mitä on sormiruokailu? Mitkä ovat sopivia sormiruokia aloittelijalle? Mitä seikkoja sormiruokailussa tulee ottaa huomioon? Saat vinkkejä niin sormiruokailun aloittamiseen kuin perheen yhteisiin ruokailuhetkiin.

Syödään yhdessä – vinkkejä perheen yhteisiin ruokahetkiin
Ateriat rytmittävät päivää ja saman pöydän ääreen kokoontuminen on mukava yhteinen hetki koko perheelle. Pikkulapsen alkaessa syödä kiinteitä ruokia, on hyvä miettiä myös muun perheen ruokailujen järjestämistä niin, että koko perhe voi nauttia samaa ruokaa. Luennolta vinkkejä yhteisten ruokailuhetkien toteuttamiseen.