|

|

Martoilla ideakilpailu arkea helpottavista innovaatioista, palkinto 10 000 euroa

Marttaliitto haastaa kaikki mukaan kehittämään ratkaisuja parempaan arkeen. Millainen olisi astian­kuivauskaapin veroinen, suomalaisten arkea helpotta­va keksintö?

Ratkaisu:martta-innovaatiokilpailun tavoitteena on löytää ja palkita sel­laiset henkilöt, järjestöt tai yritykset, joiden idealla voidaan edistää sujuvaa arkea kotitalousneuvonnan keinoin. Ratkaisu voi olla esimerkiksi tekninen laite, tuote tai palvelu. Marttaliitto edellyttää, että ratkaisu on kestävän kehityksen mukainen.

Kilpailuunvoi osallistua yksin tai tiiminä. Kaikki voivat lähteä mukaan ideoimaan ja kehittelemään jotakin ennennäkemätöntä ja tarpeellista. Kaikki hyvät ideat ovat tervetulleita – kilpailuun voi osallistua yhdellä tai vaikka viidellä eri innovaatiolla.

Kilpailunpääpalkinto on 10 000 euroa. Raha tulee käyttää idean edelleen kehittämiseen. Lisäksi jaamme 1 000 euron suuruiset opiskelija- ja martta­palkinnot. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 500 euron palkin­tosumma.

Kilpailukestää 31.12.2018 saakka. Kilpailuun voi osallistua marttojen verk­kosivuilla olevan Ratkaisu:martta-sivuston kautta, jossa on tarkemmat oh­jeet. Voittajat julkaistaan 27.4.2019 Marttaliiton vuosikokouksen yhteydessä.

Marttaliitto haastaa kaikki mukaan kehittämään ratkaisuja parempaan arkeen!


Lisätietoja