|

|

Marttayhdistykset mukaan uuteen martat.fi -verkkopalveluun

Jokaisella marttayhdistyksellä on mahdollisuus näkyä uudistetussa martat.fissä oman näköisellä verkkosivulla. Yhdistystietojen ajanmukaisuudesta huolehtiminen ja toiminnasta kertominen on upea mahdollisuus kaikille yhdistyksille.

Yhdistyssivu-uudistus liittyy oleellisesti myös jäseneksi liittymisen prosessiin. Kun uusi martta liittyy jäseneksi, hän valitsee itse oman yhdistyksen. Sen hän löytää uusilla haku- ja suodatustoiminnoilla, mikä tarkoittaa asuinaluetta tai esim. kiinnostuksen kohteita (esim. ruoka, teatteri jne.).

Jokainen yhdistys tarvitsee yhdistyssivuvastaavan, joka saa oikeuden päivittää sivuja. Käyttäjätunnukset annetaan vain yhdelle henkilölle (samoja tunnuksia voi tietysti käyttää useampikin yhdistyksen luottamustoimija). Jos et vielä ole ilmoittanut yhdistyksesi nettivastaavaa, tee se nyt. Suosittelemme luomaan yhdistykselle oman sähköpostin, jota käytetään yhdistyksen toiminnassa, myös yhdistyssivujen päivittämisessä. Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi sivuille, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta martat.verkkouudistus@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi sekä yhdistyksen yhteystiedot.

Lisätietoja:

  • Joonas Jylhä, Marttaliiton viestintäkoordinaattori, martat.verkkouudistus@martat.fi