|

|

Nastaharjoituksista turvallisuustaitoja – ilmoittautuminen alkaa

Kuva Kerttu Malinen

Naisten Valmiusliiton valtakunnallisissa valmiusharjoituksissa opitaan turvallisuustaitoja ja verkostoidutaan samanhenkisten kanssa. Ilmoittautuminen vuoden 2023 harjoituksiin käynnistyy maaliskuussa.

Naisten valmiusliitto järjestää järjestää valtakunnallisia valmiusharjoituksia, joihin osallistumiseen Marttaliitto kannustaa ja tukee jäseniään. Valmiusharjoituksissa opitaan turvallisuustaitoja ja verkostoidutaan samanhenkisten naisten kanssa. Vuoden 2023 harjoituksiin ilmoittautumiset alkavat alkuvuodesta. Marttaliitto on Naisten valmiusliiton jäsenjärjestö.

Vuoden 2023 harjoitukset ovat:

Marttaliitto tukee vuosittain vähintään 60 martan osallistumista harjoituksiin korvaamalla osallistumismaksun. Stipendejä myönnetään sekä lähi- että etäopetuksena toteutettaviin harjoituksiin. Hae stipendiä lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen susanna.koski@martat.fi tai Marttaliitto ry/ NASTA, Pursimiehenkatu 26 C, 00150 Helsinki. Ilmoita nimesi ja pankkitilitietosi sekä käymäsi harjoituksen nimi. Liitä mukaan osallistumislasku ja sen maksukuitti, jossa näkyy  arkistointitunnus.