|

|

Savon Martat etsii kotitalousasiantuntijaa Kuopioon

 

Etsimme joukkoomme kotitalousasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kotitalousasiantuntijan tehtäviin sisältyvät mm. kotitalousneuvonnan tapahtumien, kurssien ja muun toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja raportointi, erilaiset käytännön arjen hallinnan neuvontatehtävät sekä viestintä ja verkostotyö Pohjois-Savon alueella. Työssä kohtaat monipuolisesti erilaisia asiakasryhmiä.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa kotitalousalan koulutusta. Tehtävä edellyttää itsenäistä ja joustavaa työotetta, pedagogista osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja suunnittelutaitoja, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua ja sosiaalisen median käytön hallintaa.  

Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan runkosopimusta. Toimipiste sijaitsee Kuopiossa, mutta neuvontatyötä tehdään koko piirin alueella. Työskentely edellyttää oman auton käyttöä.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.9.2023 klo 12 mennessä otsikolla ”Kotitalousasiantuntija” osoitteeseen savon@martat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtajan sijainen Pirjo Rimpiläinen p. 050 3394260.

Savon Martat ry on kotitalousneuvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää kotien ja perheiden toimivaa ja kestävää arkea. Arvojamme ovat yhdessä tekemisen ilo, kestävät valinnat ja avoimuus. Hyvästä arjesta parempi maailma. Toiminta-alueemme on Pohjois-Savo ja Etelä-Savo. Toimipisteemme ovat Kuopiossa ja Mikkelissä.

www.martat.fi/savo