|

|

Uudet hankekoordinaattorit aloittavat tehtävänsä Marttaliitossa

Uudet hankekoordinaattorit ovat aloittaneet maaliskuun aikana työnsä Marttaliitossa.


Kotoisa-hanke

Kotoisa-hankkeen hankekoordinaattorina on aloittanut 1.3. Piia Aho. Aho on yleisen ja aikuiskasvatustieteen maisteri ja hän on opiskellut myös sosiaalityötä, mediakasvatusta ja sosiologiaa. Piialla on myös ammatillinen opettajan koulutus. Hänellä on monipuolinen työkokemus sosiaalityön kentältä nuorten ja rikostaustaisten kanssa. Hän on työskennellyt mm. Helsingin Diakonissalaitoksella, Vantaan kaupungilla ja Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa.

  • Piia Aho, piia.aho@martat.fi, 050 466 4447

Vilppu-hanke

Vilppu-hankkeen vapaaehtoistoiminnan hankekoordinaattorina on aloittanut 12.3. Maria Uitto. Uitto on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja työnohjaaja-organisaatiokonsultti. Hän suorittaa myös ammatillisen opettajan opintoja. Hänellä on vapaaehtoistoiminnan työkokemusta Punaisella Ristillä, ADHD-liitossa, Vantaan kaupungilla ja Diakonia-ammattikorkeakoulussa. Maria on työskennellyt aiemmin sekä ikäihmisten että lapsiperheiden parissa.

  • Maria Uitto, maria.uitto@martat.fi, 050 307 7102

Rahat riittää -hanke

Rahat riittää -hankkeen hankekoordinaattorina aloitti 19.3. Erkki Ukkola. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena yhteiskuntapolitiikka ja sivuaineena kansantaloustiede. Hän on suorittanut myös aikuisopettajan pedagogiset opinnot ja erityispedagogiikan aineopinnot. Erkki on aiemmin työskennellyt nuorten, mielenterveyskuntoutujien sekä maahanmuuttajien parissa mm. Itä-Helsingin klubitalolla, Diakonissalaitoksella ja Pohjois-Karjalan ammattiopistolla.

  • Erkki Ukkola, erkki.ukkola@martat.fi, 050 406 7932

Lisätietoja

  • Kotoisa ja Rahat riittää -hankkeet, neuvonnan johtaja Teija Jerkku, teija.jerkku@martat.fi, 050 342 0585
  • Vilppu-hanke, kansalaistoiminnan johtaja Reija Salovaara, reija.salovaara@martat.fi, 040 508 8249