|

|

Uutta Martat-sovelluksessa  

Martat-sovelluksesta on julkaistu kaksi uutta versiota, jotka parantavat sovelluksen käytettävyyttä ja sisältävät uusia ominaisuuksia sekä jäsenillemme että heille, jotka vasta suunnittelevat jäseneksi liittymistä. Muistathan päivittää sovellusta aina välillä sovelluskaupassasi, jotta saat uusimmat ominaisuudet käyttöösi! 

Liitä sähköinen jäsenkortti sovellukseen 

Sovellus tarjoaa nyt uutena ominaisuutena jäsenille sähköisen jäsenkortin. Jos olet Marttojen jäsen tai liityt jäseneksemme, saat sähköisen jäsenkortin näkyviin sovelluksen kautta. Jäsenkortilla saat lunastettua jäsenetuja ja voit tarkistaa jäsenyytesi voimassaoloajan. Päivitettyäsi puhelimeesi sovelluksen uusimman version, löydät sähköisen jäsenkortin sovelluksen oikeasta ylälaidasta.  

Liitä jäsenyys sovellukseen täyttämällä jäsennumero ja sukunimi niille varattuihin kenttiin. Jäsennumeron löydät Martat-lehden takakannesta. Jatkossa jäsenkorttisi on automaattisesti sovelluksessa. 

Tule mukaan marttoihin tai kursseillemme  

Marttoja ja marttayhdistyksiä löytyy noin tuhat aina Hangosta Utsjoelle. Marttoihin liitytään liittymällä paikalliseen yhdistykseen, joita saattaa paikkakunnalta löytyä useita. Etsi itsellesi sopiva paikallinen porukka sovelluksen yhdistyshaun avulla ja tutustumaan toimintaan.  

Löydät yhdistyshaun sovelluksen ylälaidassa olevan haun kautta. Painamalla suurennuslasin kuvaa näet valikon, jonka viimeinen otsikko on yhdistykset. Jos et tällä hetkellä halua mukaan yhdistystoimintaan, voit liittyä myös kannatusjäseneksi tai tulla mukaan Marttojen suosituille kursseille.  

Löydät kaikki Marttojen tapahtumat sovelluksen tapahtumakalenterista, joka löytyy sinisestä alapalkista.  

Löydä inspiraatio kesän juhliin ja sesonkiherkkuhin sovelluksesta 

Satokauden kynnyksessä on erityisen hyvä syy nauttia kotimaisesta ruoasta ja tuoreista kasviksista. Uudet perunat, parsa, raparperi, salaatit ja yrtit odottavat sinua kauppojen hyllyillä. Tulevina kuukausina myös luonto tarjoaa runsaasti poimittavaa luonnonyrttien, marjojen ja sienien muodossa. Kurkista sovellukseen ja löydä sesongin ruokaohjeet etusivulta.  

Voit tallentaa Marttojen ohjeet sekä omat lempiohjeesi sovelluksen suosikit-sivulle. Näin sinulla on ruokaohjeet aina mukana. 

Lataa maksuton Martat-sovellus sovelluskaupastasi. Lue lisää sovelluksesta täällä.